Cakemix van Noets – Lekkere cake, maar dan gezond!

Cake is lekker. Dat weten we allemaal, maar veel van de ingrediënten van cake zijn dat niet altijd. Noets heeft de oplossing ontwikkeld, een cake op basis van gezonde ingrediënten die heerlijk smaakt. Onze cakemixen zijn in allerlei smaken te bestellen en heel eenvoudig te bereiden. Het is kortom het ideale gerecht voor de verantwoorde lekkerbek!

Heerlijke smaken gezonde cakemix

Onze cakemixen zijn in diverse smaken te bereiden. In ons assortiment hebben we de smaken: Kurkuma, Vruchtenstoet, Pimpinella en chokos opgenomen. Al deze cakemixen zijn gemaakt op basis van gezonde ingrediënten. Denk aan heerlijke baobab, incabessen, anijs, vanille, dadels, cacao, chiazaad, pompoenpitten en nog veel meer. Wil je precies weten welke ingrediënten er in jouw favoriete cake zitten? Lees dan de productpagina’s eens na, bij ieder gerecht staat precies wat er in zit zodat je weet wat je eet!

Noets cakemix chokos
Noets cakemix chokos

Maak je cakemix gezond klaar

Al onze cakemixen zijn écht maar dan ook écht eenvoudig klaar te maken. Je hoeft de cakemix alleen maar in een schaal te doen, water toe te voegen en 3 eetlepels olie. Meng het geheel en giet het in een bakvorm, een uurtje in de oven en klaar is Kees! Je kan dus in een handomdraai genieten van een overheerlijke Noets cake! Als de cake klaar is zet je deze in de koelkast en kan je hem tot 5 dagen bewaren, je kan hem natuurlijk ook invriezen wanneer je op een later moment wilt genieten van jouw overheerlijke gezonde cake.

Noets cakemix Kurkuma
Noets cakemix Kurkuma

Nog meer lekkers van Noets!

Je kan nog veel meer doen met Noets! Wist je bijvoorbeeld dat wij ook heerlijke broodmixen, smulpakketten, accessoires en ingrediënten in ons assortiment hebben? Wij doen ons best om ons gezonde assortiment steeds verder uit te breiden en jou te voorzien van heerlijke producten.