Mix aanmaken met 300 ml water, 3 eetlepels olie, 1 ei en snuf zout.
5 minuten laten staan.
Bakpapier bestrooien met een beetje bloem en daar het deeg op storten.
Maak een ovaal van het deeg en rol het uit. De boven en onderkant iets dikker laten.
Vullen met spijs net boven de onderste dikke rand en met behulp van het bakpapier dubbel vouwen.
40 tot 45 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 170 graden.
Afstrijken met roomboter en eventueel bestrooien met poedersuiker en amandelschaafsel.
Spijs:
125 gram suiker(kan ook kokosbloesemsuiker zijn)
125 gram amandelstiften
25 ml water
Eventueel citroensap
Suiker en amandelen mengen in een keukenmachine of met een staafmixer.
Water en citroensap toevoegen tot dat het een homogene massa is.
In keuken folie oprollen en in de koelkast enkele uren laten liggen zodat de smaken goed kunnen mengen.