Noets Broodvervangers – Lekker, makkelijk en gevarieerd.

Op zoek naar een broodvervanger? Dan ben je op de juiste plek beland! Noets is net even anders dan de meeste broodvervangers. Onze producten zitten boordevol voedzame ingrediënten en zijn in heel veel soorten en smaken te bestellen.

Veel brood- en cakemixen maken gebruik van zogenaamd ‘leeg’ tarwemeel. Bij Noets gebruiken we in plaats daarvan noten, zaden, vruchten en andere melen. Soms zitten er maar liefst 14 ingrediënten in een mix. Bovendien maken wij bij Noets geen gebruik van smaakversterkers en broodverbeteraars.

Noets heeft heel veel voordelen! Zo hebben onze broodvervangers veelal weinig koolhydraten. Ook zijn ze heel eenvoudig te bereiden, je hoeft alleen water toe te voegen om te genieten van overheerlijke Noets producten. Dat betekent dus dat je niet hoef te kneden of rijzen om je broodmix te bereiden.

Noets broodvervangers in zak
Heerlijke Noets Broden!

Naast het lage aantal koolhydraten zijn de broodvervangers van Noets zeer rijk aan vezels. Deze vezels vertragen bovendien de opname van koolhydraten, je vangt dus twee vliegen in een klap. De vezels zijn ook goed voor je stoelgang en zorgen ervoor dat je snel verzadigd raakt.

Noets is de perfecte broodvervanger voor wanneer je bezig bent met afvallen. Vrijwel al onze broodmixen hebben een laag aantal koolhydraten, veel vezels en zijn zeer voedzaam. Drie eigenschappen die een goede gezondheid bevorderen. Er is altijd wel een Noets mix die jij lekker vindt. Logisch ook, want Noets heeft heel veel smaken en varianten. Zo kan je kiezen uit onze heerlijke broodmixen op basis van fruit, 12 kruiden, dadels, vijgen, pimpinella, goreng en gojibessen.

Naast broodvervangers hebben we bij Noets ook een aantal heerlijke cakemixen. Ook deze mixen zijn supermakkelijk te bereiden en natuurlijk vol voedingsmiddelen. Je cake is vanaf nu dus niet meer ongezond te noemen! Bekijk ons assortiment cakemixen eens en kies voor chocolade, vruchtenstoet, kurkuma en vanille of pimpinella.

Benieuwd naar meer mogelijkheden met Noets? Wist je dat wij een pagina hebben met heerlijke recepten op basis van Noets producten! Kijk snel en geniet van een aantal heerlijke Noets-recepten.