Over ons

Nathalie Urgert & Hans de Jonge

Nathalie Urgert

Hans de Jonge

Hans en Nathalie

Eigenaar van Noets, alternatieve broodmixen op basis van noten, zaden, zemelen en vruchten. Makkelijk te bereiden zonder kneden en rijzen. Gezond, zuiver en lekker!

Waarom Noets?

Tegenwoordig zijn veel mensen bezig  met bewuster leven en daarom sluiten onze producten hier bijzonder goed op aan.
Onze producten geven energie, onderhoud en bescherming voor uw lichaam en zorgen voor een sterke verbetering van de stoelgang. Ook de spijsvertering en bloedsuikerspiegel vaart er wel bij(vooral bij de vezelmixen)
Kant en klaar mixen die uitblinken in gebruiksgemak en slagingspercentage omdat er gewoon niets fout kan gaan.

Wat zit er in?

De mixen zitten boordevol vezels en omega 3, rijk aan antioxidanten, zink, ijzer, magnesium, vitaminen en plantaardige eiwitten. Keuze uit koolhydraat-arm, kcal-arm of gewoon een gezonder alternatief. Uitsluitend natuurlijke en eerlijke pure ingrediënten.
Groot pluspunt van de vezelmixen is het lage khd-gehalte en hoge aantal vezels, tot 3 keer meer dan volkorenbrood. In Nederland halen we vaak niet de aanbevolen hoeveel vezels, maar met Noets vezelmix haal je dit gemakkelijk met nog eens weinig khd ook! We raden aan om er genoeg bij te drinken, meer vezels die we “brood”nodig hebben kan in het begin een beetje borrelig gevoel geven, dit gaat zeker over.
Vezels vertragen ook nog eens de opname van de resterende koolhydraten enorm, en voorkomen bloedsuikerpieken. Probeer daarom eigenlijk bij al je voeding genoeg vezels!