Ingrediënten:
Bodem:
● 250 gr gemalen naturelmix
● 200 ml water
● 2 el olijfolie
Vulling:
● 1 courgette
● 3 eieren
● 200 gr geraspte pompoen
● 1 bol mozzarella
● 1 el kurkuma
● peper en zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng voor de bodem 250 gr. naturel met 200 ml. water en 2 el. olie. Rol het mengsel uit met een deegroller op bakpapier met daarbovenop weer een stukje bakpapier. Bedek een willekeurige vorm met het deeg. Snijd van de courgette ¾ in kleine blokjes en ¼ in dunne plakjes. Rasp de pompoen en snijd de mozzarella in blokjes. Klop de eieren los in een kom en voeg hier de courgette, pompoen, mozzarella en kurkuma aan toe. Roer alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Schep de vulling over de bodem en bedek de quiche met plakjes courgette. Plaats de quiche voor gedurende 30 min. in de oven.
Vervang de vulling door:
- 1 broccoli
- 200 gr gerookte zalm
- 3 eieren
- 100 gr knoflookroomkaas
- dille
Voor een quiche broccoli zalm