12 kruiden koolhydraatarm Vezelbroodmix 500 Gram

6,99

Artikelnummer: 11236 Categorieën: , ,

Beschrijving

12 kruiden koolhydraatarm Vezelbroodmix 500 Gram

Ras El Hanout betekent “het beste van de winkel” of in dit geval “het beste van Noets”?
Een verrassend lekker koolhydraatarm brood met niet minder dan 12 kruiden, die alle mogelijke smaakbelevingen perfect weet te combineren.
Vezelrijk en Khd-arm, dus vullend en regulerend voor een stabiele suikerspiegel, en net zo makkelijk te maken als de andere Noets mixen.
In Marokko is eten iets wat je vooral samen doet en met onze 12 kruiden-broodmix hopen we op hetzelfde effect, samen genieten van een “wereld” gerecht!

Bereidingswijze: Mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel 5-10 gr zout voor brood en een snuf voor cake. Goed mengen met een lepel. Vorm met bakpapier vullen met het mengsel. Bij de vezelbroden de bovenkant stevig aandrukken met bijv. een lepel. Brood of cake bakken in 60 min. op 170-180 graden midden in de oven. Brood of cake laten afkoelen voor het aan te snijden.

Gevulde portobello met 12 kruiden brood en geitenkaas koolhydraatarm

Ingrediënten:
  • 4 portobello ‘s
  • 125 gr geitenkaas
  • 1 ui
  • Stronk broccoli
  • 1 teentje knoflook
  • 2 sneeën 12 kruidenbrood

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de portobello ’s schoon met papier en verwijder het steeltje. Snij deze fijn en fruit ze mee met de knoflook en ui. Voeg dan de fijngesneden broccoli toe en laat deze beet gaar worden. Snij de 12 kruiden brood in blokjes en bak dit even mee in het mengsel. Bestrijk de portobello ‘s met olijfolie en vul ze met het mengsel. Kruimel daarna de geitenkaas erover heen en bak de portobello ‘s af in 10-15 minuten in de oven. Heerlijk, koolhydraatarm en vezelrijk!

Voor meer mogelijkheden, recepten en tips?  ga dan naar ons Noets kookboek, in combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket een slimme keuze!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer info over 12 kruiden/Ras El Hanout klik hier

Andere suggesties…