Beschrijving
Eten we Nasi? klinkt het als iedereen thuis komt.
Een heerlijk(laag koolhydraat)brood, dat je mee voert naar Indonesië.
Naast zemelen en zaden bevat het namelijk heerlijke pinda, kokos en heerlijke nasikruiden, de seroendeng smaak zit er gelijk al in.
Nasi Goreng in broodvorm dus, smeer er eventueel wat pindakaas op en bak er een eitje bij en je bent “oosters” aan het eten.
Ook verantwoord, want door de keuze van ingrediënten zijn de koolhydraten laag en de kcal goed binnen de perken gebleven.
Bereidingswijze: Mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel 5-10 gr zout voor brood en een snuf voor cake. Goed mengen met een lepel. Vorm met bakpapier vullen met het mengsel. Bij de vezelbroden de bovenkant stevig aandrukken met bijv. een lepel. Brood of cake bakken in 60 min. op 170-180 graden midden in de oven. Brood of cake laten afkoelen voor het aan te snijden.
Nasi Goreng (maar dan anders)
Smeer pindakaas op de Goreng Noets.
Met een frisse salade en gebakken uitje en eitje.
Voor meer mogelijkheden, recepten en tips ga naar ons Noets kookboek, in combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket een slimme keuze!