Actief Noets broodmix 500 Gram

6,99

Artikelnummer: 247 Categorieën: ,

Beschrijving

Actief Noets broodmix

Nu de Actief met vernieuwd recept, dubbel zoveel banaan en meer kikkererwtenmeel voor betere smaak en net wat hoger in Khd en eiwit voor de actievelingen onder ons!

Bereidingswijze: Mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel 5-10 gr zout voor brood en een snuf voor cake. Goed mengen met een lepel. Vorm met bakpapier vullen met het mengsel. Bij de vezelbroden de bovenkant stevig aandrukken met bijv. een lepel. Brood of cake bakken in 60 min. op 170-180 graden midden in de oven. Brood of cake laten afkoelen voor het aan te snijden.

Op verzoek van sporters die op een gezonde manier toch snel en langdurig energie willen, hebben we Noets Actief mix ontwikkeld.
Ook voor de lekkere gezonde trek is Noets Actief erg geschikt.
Door een slimme mix van snelle en langzame koolhydraten (vruchten en glutenarme melen), krijg je op een natuurlijke manier energie voor langere tijd zonder dips.
Ook geschikt voor fysieke arbeid.
De smaak neigt naar lekkere cake/vruchtenbrood, maar dan zonder boter, suiker en ei.
Actief genieten!

Voor meer mogelijkheden, recepten en tips ga naar ons Noets kookboek, in combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket een slimme keuze!

 

 

Bereidingswijze:

Doe de mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel 5 gr. zout. Goed mengen. Vorm vullen met het mengsel. Brood bakken in 60 min. op 170 graden midden in de oven. Brood laten afkoelen voor het aan te snijden. Verrijk de mix met stukjes vers fruit!

 

Voor meer info over kikkererwten klik hier.

 

Andere suggesties…