Beschrijving
Peulder broodmix met brandnetel
Een heerlijke mix van havervlokken, kikkererwtenmeel, noten en zaden.
Kikkererwt(peul) en het vleugje polder(brandnetel) maken het Peulderbrood tot een zeer smakelijk en voedzaam alternatief voor gewoon brood.
Net zo makkelijk als de andere mixen zonder kneden/rijzen direct in de oven te bakken en uit te breiden met je eigen smaak.
Ook weer zonder tarwe, gist en verbeteraars,….wat goed is hoeft niet verbeterd te worden!
Voor meer mogelijkheden, recepten en tips ga naar ons Noets kookboek, in combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket een slimme keuze!
Bereidingswijze brood:
Mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel 5-10 gr. zout. Goed mengen. Vorm met bakpapier of siliconenvorm vullen met het mengsel. Brood bakken in 60 min. op 170-180 graden midden in de oven. daarna laten afkoelen voor het aan te snijden, 5 dagen gekoeld houdbaar of invriezen.
Voor meer info over brandnetel klik hier.