Vruchten Stoet cake/broodmix met Baobab en Incabessen 500 Gram

6,99

Artikelnummer: 9922 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vruchten Stoet cake/broodmix met Baobab en Incabessen 500 Gram

Een overheerlijke vruchten stoet of is het nu cake? Moeilijk te zeggen door de zoet/zure smaak door Baobabpoeder en de Incabes.
Samen met het andere fruit is er geen extra suiker nodig wat dan de Kcal weer prettig laag houd.

Bereidingswijze: Mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel  een snufje zout. Goed mengen met een lepel. Vorm met bakpapier vullen met het mengsel. Cake bakken in 60 min. op 170-180 graden midden in de oven. Cake laten afkoelen voor het aan te snijden.

Met amandelspijs (zelf gemaakt met onze amandelen) maak je zo een paas/kerst/feest stol, van de Stoet!
Van eventueel extra toevoegingen zoals een ei of een nootje maakt deze mix ook geen punt.
Daarom is Noets Vruchten Stoet (of krentenwegge) eenvoudig en verantwoord smullen!

Voor meer mogelijkheden, recepten en tips ga naar ons Noets kookboek, in combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket een slimme keuze!

Ingrediënten Stoet:
Ingrediënten: Havervlok, Havermeel, Kikkererwtenmeel, Incabes, Rozijn, Krenten, Baobab, Dadels, Vlozaad, Bakpoeder Rijstebloem.
Allergenen info:
Bevat sporen van gluten (af te raden bij coeliakie) Bevat mogelijk sporen van: ei, pinda, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesam, sulfiet, lupine. Droog en koel bewaren

 

Bereidingswijze:
Doe de mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel een snufje zout. Extra 1 ei erbij mag ook. Goed mengen. Vorm met bakpapier of siliconenvorm vullen met het mengsel. De stoet bakken in 60 min. op 170 graden midden in de oven. Brood laten afkoelen voor het aan te snijden, 5 dagen gekoeld houdbaar in de koelkast of invriezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer info over de “Stoet” of krentenwegge klik dan  hier.

 

 

 

 

 

 

Andere suggesties…