Aanbieding!

Gezond verantwoord smulpakket Noets cakes zonder ei boter

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €31,45.

Artikelnummer: 11455 Categorieën: ,

Beschrijving

Gezond verantwoord smulpakket Noets cakes zonder ei boter

Soms wil je het iets zoeter, iets smeuïger en wat romiger maar dan niet met al die Kcal, veel boter, ei, melk en allerlei hulpstofjes.

Dan kies je lekker voor dit pakket met een heerlijke Noets Chokos-cake met cacao en kokosmeel. Een Noets Kurkuma-cake(met vanille) die je smaakpapillen wakker maken, een Noets Vruchtenstoet met Inca-bes en Baobab, de cakemix “Pimpinella” met anijs en vanille en de nieuwe Noets Ontbijt kruidkoek mix.
Deze mixen zitten boordevol andere pure en smakelijke ingrediënten waardoor boter, ei of melk niet nodig is.
Kijk bij de foto’s hier bovenaan voor de etiketten met voedingswaardes en ingrediënten, dan hoef je niet bij elke mix apart te kijken!

Bereidingswijze: Mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel  een snufje zout. Goed mengen met een lepel. Vorm met bakpapier vullen met het mengsel. Cake bakken in 60 min. op 170-180 graden midden in de oven. Cake laten afkoelen voor het aan te snijden.

Het moeilijkste is het wachten!
Een gezonde cake met minder Kcal en meer smaak!

Voor meer mogelijkheden, recepten en tips ga naar ons Noets kookboek, in combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket een slimme keuze!

Gezond verantwoord smulpakket Noets cakes zonder ei boter