2,5 kg 12 Kruiden Vezelbrood voordeelverpakking

29,99

Artikelnummer: 11312 Categorieën: ,

Beschrijving

2,5 kilo 12 Kruiden Vezelbrood voordeelverpakking

Lekker veel Noets 12 kruiden vezelbroodmix voor een kleinere prijs zodat je zelf kan doseren of om eens een andere vorm te bakken, Noets in het groot!
2,5 kilo 12 kruiden Vezelbrood voordeelverpakking dus goed voor 5 overheerlijke 12 kruiden (Ras El Hanout) Noetsen.

Voor meer mogelijkheden, recepten en tips ga naar ons Noets kookboek.

In combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket is een slimme keuze!

Klik hier voor meer informatie over ras el hanout (12 kruiden)

 

De Noord-Afrikaanse naam Ras el Hanout betekent ‘het beste van de winkel’. De precieze samenstelling kan variëren van familie tot familie. Deze warme, rijke melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kaneel en gember. Heerlijk in Marokkaanse gerechten zoals tajine, couscous en op vlees.

Eten is in Marokko een zeer sociaal gebeuren en daarmee een belangrijk deel van de Marokkaanse cultuur. De keuken kent een lange traditie en heeft vele invloeden ondergaan. De keuken kent veel invloeden uit de Arabische, mediterrane en oosterse culturen. Kruiden en specerijen worden op grote schaal gebruikt. Veel daarvan komen uit het land zelf, zoals saffraan en munt. Belangrijke kruiden zijn kaneel, komijn, peper, gember, saffraan en kurkuma. Kip wordt het meest gegeten in Marokko, net als lamsvlees. Couscous is het bekendste Marokkaanse gerecht. Gerechten worden vaak in de tajine bereid.

Het Marokkaanse kruidenmengsel Ras el Hanout is rijk aan allerlei verschillende smaken en heeft met ingrediënten als gember en kaneel een ontzettend krachtige smaak.