Aanbieding!

Kennismakingsaktie webshop eenmalig voor iedere nieuwe klant.

Oorspronkelijke prijs was: €27,96.Huidige prijs is: €19,99.

Artikelnummer: 11517 Categorieën: , ,

Beschrijving

Noets proefpakket, een eenmalige online kennismakingsaktie voor iedere nieuwe klant omdat je eerst wilt proberen!
We begrijpen dat je misschien even opkijkt van onze prijzen, maar als je goed kijkt zie je dat onze ingrediënten bijzonder rijk zijn.
In veel brood en cake wordt voornamelijk betrekkelijk “leeg” tarwemeel gebruikt, in onze mixen zijn dit vooral een veelvoud van noten, zaden, vruchten en apartere melen.
Soms tot wel 14 ingrediënten per mix, en allemaal zonder smaakversterkers en broodverbeteraars!
Deze ingrediënten zijn wel kostbaarder dan een beetje tarwemeel zoals je waarschijnlijk zelf wel weet, de meesten weten ook dat alles los gekocht ongeveer net zoveel kost als een Noets-mix.
Maar wij hebben het dus al gemixed en zo gemaakt dat je er alleen water, beetje olie en zout naar smaak hoeft toe te voegen, er is verder niets nodig.
Zelfs kneden en rijzen is niet nodig, een broodbakmachine dus ook niet,…5 min. werk en 1 uur in de oven,….het wachten is het moeilijkste! 😉

Ontvang 4 mixen t.w.v.  27,80 nu voor 19,95 (eenmalig)

Bereidingswijze: Mix in een kom. Voeg 400 ml water toe, 3 eetlepels olie en eventueel 5-10 gr zout voor brood en een snuf voor cake/koek. Goed mengen met een lepel. Vorm met bakpapier vullen met het mengsel. Bij de vezelbroden de bovenkant stevig aandrukken met bijv. een lepel. Brood of cake bakken in 60 min. op 170-180 graden midden in de oven. Brood of cake laten afkoelen voor het aan te snijden.

De mixen:

Naturel vezel broodmix
Fruitig vezel broodmix
Dadel-Vijgen broodmix
Ontbijt kruidkoek cakemix
Kijk bij de foto’s hier bovenaan voor de etiketten met voedingswaardes en ingrediënten, dan hoef je niet bij elke mix apart te kijken!

Voordeel pakketten:

Voor meer mogelijkheden, recepten en tips ga naar ons Noets kookboek, in combinatie met één van onze voordeelpakketten Khd-arm, zacht brood, gezond smulpakket of ons kennismakingspakket een slimme keuze!

Ben je nu al bekend met Noets en/of onze ingrediënten en hoef je het niet eerst te “proberen” maar wil je gewoon lekker “hebberig” alles proeven dan hebben we 2 super pakketten in onze webshop.

Klik op deze linkjes voor meer informatie.

Tips:

  • Maal de mix fijn als je een minder grove structuur wilt hebben, al bevelen we goed kauwen wel aan voor de spijsvertering.
  • Bak er van alles in mee zoals kruiden, groente, vlees, vis, kaas, ei, ui enz.
  • Vries het al voor gesneden in, daarna in een broodrooster is super lekker!
  • Bestel met vriend(in) en deel de verzendkosten of bestel verzendkostenvrij vanaf 50 euro.
  • Bang voor jodium tekort bij zelf brood bakken? bak dan met bakkerszout met extra jodium.

Al onze mixen bevatten minimaal sporen van gluten en word bij coeliakie afgeraden, bij mindere gevoeligheid hebben we in 5 jaar nog geen enkele klacht gehad.
Door de vele vezels raden we aan er goed bij te drinken, ineens meer vezels eten kan in het begin een wat borrelig gevoel geven.

Smakelijk Noets! 🙂