Aanbieding!

Noets XL pakket

Oorspronkelijke prijs was: €103,00.Huidige prijs is: €89,95.

Artikelnummer: 19992 Categorieën: ,

Beschrijving

Noets XL pakket

Waar onze kennismakingsactie een beetje tekort schiet maakt het Noets XL pakket van Noets alles weer goed. Toegegeven, het blijft een stevige prijs maar hiervoor krijg je 12 brood en cakemixen van Noets plus een aantal extra’s erbij met een flinke korting.
Los besteld ben je een stuk duurder uit en voor de 2 gratis mixen die je vanaf €80 euro er ook nog eens extra bij mag kiezen, zou je de Noets VollerKoren en de Noets Ontbijtkoek kunnen nemen, zo heb je gelijk alle 14 brood/cakemixen in je pakket, maar hier kan je zelf in kiezen.
En als je Noets al kent dan weet je dat er nergens goedkoop en relatief “leeg” tarwemeel en allerlei toevoegingen en verbeteraars worden gebruikt.

We weten allemaal hoe prijzig noten en zaden kunnen zijn, maar de Noets-mixen zitten hier boordevol mee. En niet als garnering maar juist als hoofdingrediënt! Het handje noten per dag wat zo aangeraden wordt zit hier al gelijk in, de afwisseling die zo wordt aanbevolen zit gelijk al in 1 mix waar soms wel 10 verschillende ingrediënten zitten. Doe er dan je favoriete beleg op en je zal de voedzaamheid en smaak ervaren, niet alleen tijdens het eten maar ook daarna.

Inhoud:

Naast 12 brood en cakemixen krijg je nog een 250 ml heerlijke olijfolie en 50 ml stevia erbij die beiden geen bittere nasmaak hebben.
En vergeet zeker niet nog eens 2 gratis mixen erbij te kiezen omdat je meer dan €80 euro besteld! ?
Wil je nog luxer dan raden we je het XXL pakket aan.  Wil je wat rustiger beginnen dan hebben we ook kleinere voordeelpakketten waarbij je ook wat gerichter kunt proberen.

XL genieten met Noets!

Hoe of wat:

De 12 mixen in het Noets XL pakket zijn afwisselend Khd-arm, kcal-arm of gewoon een veel gezonder alternatief.
Super makkelijk te maken zonder kneden/rijzen, zonder broodbakmachine. 5 min werk en 1 uur in de oven, het laten afkoelen voor het proeven is het moeilijkste! 😉

Al onze mixen bevatten minimaal sporen van gluten en word bij coeliakie afgeraden. Bij mindere gevoeligheid hebben we in 13 jaar nog geen enkele klacht gehad. Door de vele vezels raden aan er goed bij te drinken, ineens meer vezels eten kan in het begin een wat borrelig gevoel geven.