Aanbieding!

Noets XXL Pakket

Oorspronkelijke prijs was: €150,00.Huidige prijs is: €124,95.

Artikelnummer: 19994 Categorieën: ,

Beschrijving

Noets XXL Pakket:

Wil je “all the way” met Noets dan is ons XXL pakket een aanrader, jezelf lekker verwennen en bijna alles van Noets proeven en ervaren.
Waar onze kennismakingsactie een beetje tekort schiet maakt het XXL pakket van Noets alles weer goed.
Een nog stevigere prijs maar hiervoor krijg je 12 brood/cakemixen van Noets plus veel extra’s erbij met een nog grotere korting!
Voor de 2 gratis mixen die je vanaf €80 euro er ook nog eens extra bij mag kiezen, zou je de Noets VollerKoren en de Noets Ontbijtkoek kunnen nemen, zo heb je gelijk alle 14 brood/cakemixen in je pakket, maar hier kan je zelf in kiezen. Op geen enkele spaarrekening krijg je 28% rente, met dit pakket krijg je dit wel in korting. “Beleggen” in Noets is dus een goede investering, in je gezondheid en plezier! 😉
Als je Noets al kent dan weet je dat er nergens goedkoop en relatief “leeg” tarwemeel en allerlei toevoegingen en verbeteraars worden gebruikt. Noten en zaden zijn erg prijzig, maar de Noets-mixen zitten hier boordevol mee. En niet als garnering maar juist als hoofdingrediënt.
Het handje noten per dag wat zo aangeraden wordt zit hier al gelijk in. En afwisselend eten doe je automatisch met Noets vanwege de vele verschillende ingrediënten die er in zitten. Doe er dan je favoriete beleg op en je zal het zelf ervaren, niet alleen tijdens het eten maar ook daarna.

Inhoud Noets XXL Pakket:

Naast 12 brood en cakemixen krijg je ons triootje Noets kruiden, 250 ml heerlijke olijfolie en 50 ml stevia die beiden geen bittere nasmaak hebben.
Een erg handig bakblik met keramische binnenlaag met extra bakpapiertjes precies goed voor Noets, goede ovenhandschoenen met “vingers” voor betere grip.
En last but not least het nieuwe Noets kookboek vol met heerlijke recepten en tips.
En vergeet zeker niet nog eens 2 gratis mixen erbij te kiezen omdat je meer dan €80 euro besteld! 🙂
Wil je wat rustiger beginnen hebben we ook kleinere voordeelpakketten waarbij je ook wat gerichter kunt proberen.

XXL genieten met Noets!

Weetje:

De 12 mixen zijn afwisselend Khd-arm, kcal-arm of gewoon een veel gezonder alternatief. Super makkelijk te maken zonder kneden/rijzen, zonder broodbakmachine. 5 min werk en 1 uur in de oven, het laten afkoelen is het moeilijkste! 😉

Al onze mixen bevatten minimaal sporen van gluten en word bij coeliakie afgeraden. Bij mindere gevoeligheid hebben we in 13 jaar nog geen enkele klacht gehad. Door de vele vezels raden aan er goed bij te drinken, ineens meer vezels eten kan in het begin een wat borrelig gevoel geven.