Aanbieding!

Numi’s Collection

3,99

5 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Numi’s Collection bevat de meeste populaire smaken van Numi. Met deze collectie heb je voor ieder moment de geschikte Numi-thee.

Inhoud: 18 zakjes:

2 x Groene thee Gunpowder
2 x Groene thee Jasmijn
2 x Groene Thee Maté Citroen
2 x Aged Earl Grey
2 x Rooibos Golden Chai
2 x Chocolade Pu-erh
2 x Witte thee Roos
2 x Kruidenthee Marokaanse Munt
2 x Kurkuma thee Amber Sun

  •  100% echte ingrediënten
  •  Gecertificeerd biologisch
  •  Gecertificeerd Fair Trade
  •  Geen oliën of smaakstoffen
  •  Numi is een duurzaam bedrijf en draagt zorg voor mens en milieu.

Kwaliteit & Echtheid
Kwaliteit van het hele blad: Wij gebruiken biologische thee van het hele blad. Geen bitter smakend theepoeder. Elk theezakje geeft zo de kwaliteit van losse thee, vol en rijk van smaak.

Geen Oliën of smaakstoffen: Voor het maken van de “puurste thee ter wereld” gebruiken we alleen echt fruit, bloemen en kruiden. Zonder toevoeging van oliën of smaakstoffen die gebruikelijk zijn in de reguliere handel. Dit maakt een unieke biologische thee met een pure smaak.

Biologisch en Fair Trade: Met een passie voor mensen en nieuwe ervaringen, reist het Numi Tea’m naar de thee producerende landen en betrekt zijn thee en kruiden direct van de telers. Dit verzekerd ons van de meest verse en recent in het seizoen geplukte ingrediënten. Onze thee en kruiden zijn gecertificeerd BIOLOGISCH, Fair Trade, Kosher en Halal

Afbreekbare theezakjes: Onze theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Wij volgen niet de trend van ‘Silky’ het doorzichtige theezakje van nylon of polyester. Deze zijn niet afbreekbaar. Numi theezakjes zijn geheel composteerbaar.